Budskap till Dig

1

Här kommer Din vägledning ifrån Ärkeängeln Metatron

Du är snart där .. Jag viskar till Dig och lyssna noga .. Luta Dig tillbaka .. som när du i en solstol tar emot solens varma strålar .. ska du nu känna mina strålar värma ditt hjärta.

Dina andetag har svaren på din böner.. här mellan andtagen ska du lyssna och jag ska visa dig vägen.

Nyckeln till ett liv i lycka , att vara frisk och välbergad och helt tillfrdställd med livet är en mjuk mildhet där du omfamnar dig själv.

Du sinkar faktiskt dig själv när du försöker skynda på eller dömma dig själv hårt.

När det gäller din andliga väg är inte smärta lika med framsteg – Men en känsla av Frid är det.

Du ska vara mild mot dig själv och med ömhet lyfta dig in i din lycka.

Då står du stark och kraftfull och här uppfyller du också alla dina mål och förpliktelser – som den mästare du är.

Tänk på hur en häst reagerar på en kärleksfull omvårdnad och klok harmonisk träning till skillnad mot en tyrannisk användning av ett ridspö. Du förtjänar samma respekt som jag vet att du skulle ge en annan levande varelse.

Du ska inte springa på någon kapplöpningsbana.

Din livs väg är vacker och som den Jord ängel du är strosar du här fram tillräckligt sakta,  för att lägga märke till människor och blommor, träd och fåglar och höra ditt hjärta slå så lugnt och fint.

Vi änglar tände Ditt ljus i Ditt hjärta när du föddes.. låt det nu brinna i dig lugnt och fint. 

Omfamna dig själv med den ljus filt jag nu ger dig som en gåva.

Njut av att vara Du i detta nu. 

http://www.annikaheurlin.com

Som Änglamedium läser jag av de energier som förmedlas till dig ifrån änglarna. Att arbeta med Änglar innebär att att jag arbetar med höga energier.  Denna höga energi innebär  att jag omfamnar dig i en ljus och stark positiv energi,  när jag förmedlar änglarnas  budskap till dig. Även om budskapen inte alltid är positiva, för så är ju våra liv ibland.

Så känner du dig trygg och omfamnad  och jag kan med änglarnas hjälp visa dig vägen till förändring.

Jag kan se dig i ditt liv, jag kan höra dina guider, din skyffsängel, se din själfamilj och dig i tidigare liv.

Samt dig i din Kärlek .. nu och då och hur bra Ni passar ihop.. samt Er framtid el ev den kärlek som komma skall. 

https://tarotguiderna.se/vagledare/annika-h/

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Kristina den

    Kärleksfullt budskap som jag tacksamt tar till mej! Tack! ♥️

Lämna en tanke