SER DU DET HÄR ?? DÅ ÄR DEN HÄR VÄGLEDNINGEN TILL DIG i DAG !!

12

20151022_084700-1

ÄNGLARNA GER BUDSKAPET —-Låt det komma till Dig…

Istället för att kämpa för det att skaffa dig det som du önskar ska du slappna av och låta allt komma till Dig.Du är inte tvungen att anstränga dig för att hitta det som du söker. – gör dig bara en klar vision av att det redan är ditt, känn förvissning om att det kommer till dig lätt och utan besvär och följ den vägledning som Du får.

Idag släpper du alla gamla tillvägagångssätt för att tillfredsställa dina behov. Var som den smarte metaren som använder rätt sorts bete ( I det här fallet dina kristallklara tankar), kastar ut reven i sjön (vilket motsvarar handlingen att överlämna sina önskningar till anden) och tålmodigt väntar på att bli belönad.

Slå fast var det är Du vill ha – och inse att så länge du söker efter detta sänder ut en signal om att du inte har det. Så tacka istället universum, känn tacksamhet för att du redan fått det som du önskade. Denna precess kommer att få resultat att Din önskan uppfylls, ofta på ett sätt som överträffar dina förväntningar.

Skriv ner en detaljerad redogörelse för vad du vill ha idag och avsluta med ett tack. Låt tacksamhet fylla ditt hjärta – och gläd dig åt den snabba reaktion som du får från universum.

20151022_084729

 

DAGENS TANKE

Jag låter saker och ting komma till mig. Jag kastar ut mina önskningar framför mig och låter dom återvända i materiell form. jag känner tacksamhet innan och efter det att mina önskningar gått i uppfyllelse.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. Yvonne Sandersson den

  Tänker så på min vän som opereras just nu. Hoppas av hela mitt hjärta att allt går bra ❤️
  Sedan har jag en önskan att få ro i min själ efter allt jag tvingats gå igenom.
  Med sjukdomar o framför allt en relation.
  Det tar all min kraft o energi.

  • annika den

   Jag skickar lite Healing till Dig <3 Kram

 2. ia den

  Min önskan att få min kärlek <3 <3<3

  • annika den

   Tänk att Du har Din Kärlek.. Då kommer den. Kram

 3. ia den

  Plus att mina nära o kära mår bra,ja och att han med stort M blir min<3.Tack Tack

 4. Lena den

  min önskan, och tanke, är att livet ska bli lite enklare, har kämpat i många, många år för att få ihop det, känslomässigt,familjen,ekonomiskt…känner att orken att lyfta och dra ebbar ut…

  • annika den

   Jag skickar Kärlek och healing till Dig <3 Kram

 5. Anki den

  Jag vill att min mamma , alltså min dotters mormor som drabbats av cancer ska få leva flera år till så hon kan få uppleva min dotters uppväxt och se hur mig som mamma för hon sa igår kväll till mig att hon längtat sålänge efter att få bli mormor. Hon är världens bästa mamma och mormor.

  • annika den

   Hej !! Jag kan rekommendera henne att prova Angelic Reiki behandlingar. Jag har sett jätte bra resultat med Änglars hjälp <3 Kram till Dig och Din mamma.

 6. Gabriellas sång den

  Fin blogg, jag har också mycket hjälp av Doreens änglakort och vecko-Readings. Är ganska ny här på denna portal, här verkar verkligen finnas inspiration som jag ännu inte skaffat mig i min “fysiska vardag”! Jag är nyfiken på om du själv märkt resultat när du jobbat på detta vis som du beskriver i inlägget?

 7. Carina Åström den

  Har många tankar om mina diagnoser som alla är posttraumatiska efter en trafikolycka i Thailand 20121229. Artros, osteoporos, osteopin mm. Efter ett mycket tungt år så börjar saker lätta men min längtan att flytta hem till Sundsvall är ännu starkare i år.
  Så min tanke nu är: Kommer jag att få en lägenhet nu i Oktober?
  Fler tankar kommer som är lika viktiga som denna.
  Kram

  • annika den

   hej Carina ! Jag hjälper Dig gärna med Dina frågor .. Så ring mig när jag jobbar på Tarotguiderna.. Kram

Lämna en tanke