Vad kan en Bergskristall göra för Dig ?

1

20160214_160028-1-1

Det här är mitt Bergskristall smycke.. Det har jag så gott som alltid på mig.

Bergskristall är det vanliga namnet på genomskinlig klar kvarts. Stenen har används för både healing och profetior i tusentals år.

Bergskristallens Helande och Andliga egenskaper 

Bergskristall har en koordinerande och harmoniserande inverkan på alla delar av kroppen som stenen kommer i kontakt med. Den kan vara särskilt lugnande och återställer snabbt en balanserad energi. Den hjälper också till att ta bort obalanser och negativitet och skapar lugn och klarhet i sinnet, vilken gör den till en användbar sten vid meditation och healing. 

Bergskristall förstärker ofta egenskaperna hos andra stenar i närheten. Den förstärker också positiva energifrekvenser och gör sammanhängande, livsförbättrande energier mer effektiva, samtidigt som stenen minskar eller neutraliserar kaotiska och oharmoniska energier.

20160214_160028

När jag bär mitt smycke .. så känner jag hur stenens energier skyddar mitt hjärtchakra.. från andra energier o gör att jag håller mig i balans.

Har jag det inte på mig en dag .. så märker jag faktiskt skillnad.. ofta har jag funnit mig själv tröttare.. o kanske mer stressad.

Jag har ju kristaller lite överallt i mitt hem och jag  jobbar ofta med deras energier.. Bergskristallen hjälper mig att ta kontakt med Universum.. den leder mig rätt.. i kontakt med Änglars energier.

20160131_091350-1

Även om det ofta verkar som om Överflöd har att göra med Yttre faktorer, så skapar vi det inom oss själva, genom subtila nivåer av vår tanke och känsla. Missnöje och en känsla av tomhet och av brist, är ett tecken på att vi har separerats från Universums gynnsamma energier.

20150419_151334

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Anki den

    Har lagt en bergskristall på mitt onda knä (pga löpning), under en linda över natten och hoppas det hjälper lite. Här renat kristallen innan, i både jord, regn och som.

    Ha det bra!

    A

Lämna en tanke