Behandlingar – Angelic Reiki

ny werner 2

Vill Du komma i fullständig balans ?

Kom till mig i Malmköping  ..

Angelic Reiki behandling med mycket ljus o värme en stund bara för Dig.

20130908_143303

Angelic Reiki är ett komplett system av energi healing som är öppen för alla. Det är en praktisk läkande metod som fungerar med de högsta gudomliga energier för att åstadkomma läkning och balans på alla nivåer.

Under en behandling har Du kläderna på Dig och ligger på en behandlingsbänk, eller sitter på en stol om du föredrar det.
Behandlingen är vanligen en otroligt mild och avkopplande upplevelse, medans det balanserar och återställer energi till kroppen.
Behandling sker med de högsta renaste energier och balancerar Dig både fysiskt och psykist. Både stress, depression, trötthet och ångest tas om hand av änglarna.

Angelic Reiki har också förmågan att läka trauman med rötter djupt i det förflutna på en cellulär nivå, som kan vara mycket svårt att bli av med, med konventionella metoder.

  • Minskad stress
  • Avslappning
  • Läkning av kropp och sinne
  • Höjt immunförsvar
  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
  • Emotionellt lugnande
  • Helande på själsnivå
En behandling varar en Timme och kostar 700 kr.

( Räknas som friskvård )

 

Distans Healing

Healing på distans är mycket effektivt och är praktiskt om man inte har möjlighet besöka terapeuten. Distanshealing kan ges till människor likväl som till djur. 

Många nöjda kunder över hela landet.

Djur sätter inte upp några emotionella hinder för att ta emot Healing, utan tvärt om känns det uppenbarligen väldigt naturligt för dem. Djur analyserar inte huruvida Healing i fungerar eller ej utan de förstår rent instinktivt att Healing  gör gott.

Låt din själ få kontakt med djurens själ & de kommer att lära dig allt de vet.

För mer info www.reikikallan.se

Annika Heurlin 

Stora Hotellet i Gnesta. 070 2240164 Annika