Skydda Dig själv.. Lär Dig skapa en Själslig Sköld.

2

20151223_111655

Din själ .. väntar på Dig.. Har Du bråttom i livet.. så glöm inte att vänta på Din själ.. 

Stanna upp .. andas och där mellan andetagen.. kan Du hitta Din kärna .. Din själ.. Det är också här Du kan känna riktig “Lycka” Vi strävar så efter att bli lyckliga.. vi jobbar, vi springer igenom livet, efter alla dessa materiella saker.. bra jobb .. bra med pengar.. Men Lycka är att hitta sig  själv o känna Lyckan i att komma till ro.. Se det lilla.. o bara vara..

Ofta speglar vi oss i andra och ofta tar vi också in känslor som inte är våra.. Är Du öppen för folks energier.. så tar Din själ upp dom och Du tror att Det är Du som mår dåligt.. fast att det kanske är en annan människa som lagt sin stress på Dig..

Har Du någon gång kommit på Dig själv med att Du mår dåligt, när Du kommer in i ett rum eller möter en person, Du kanske rent av känner oro,, blir illa till mods..

Då tar Du upp andras energier..

ängel michael

Under en meditation för några år sedan fick jag kontakt med  Ärke Ängeln Michael.. Jag kände hans närvaro som väldigt stark och doften var likt Vanilj.. Jag var under den tiden mycket starkt påverkad av folks energier.. jag kände mig tung.. och kunde inte separera vad som var mina och andra människors känslor  .. mitt arbete var ju också att vägleda folk.. så det var mycket som jag bar på..

Michael lärde mig att .. skydda mig själv med en Själslig sköld..  Så här efteråt så har jag ju faktisk sett Ängeln Michael avbildad med en sköld..

Den själsliga skölden skyddar Din energi och hindrar andra från att inkräkta på den.. eller tömmer Din energi. Med skölden så skyddar Du Din själ, kan man säga..

Så här gör Du;

När Du känner att Du behöver skydd ,, Du kanske känner Dig utsatt eller bara vill vara i Din energi just nu.. Då tänker Du att Du skapar en sköld framför Ditt hjärt chakra .. den kan vara så stor som Du vill att den ska vara.. Du placerar den framför Dig..och Du kan rikta den åt vilket håll som hällst för att stänga ute energi….  Det skapas en sköld som blir som en spegel.. spegeln gör att .. energierna speglas tillbaka.. och kan på så sett inte nå Dig..

Naturligt vis kan Du också be Ängel Michael om beskydd..

Namaste Annika

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Birgitta den

    Äntligen en förklaring på dränering på energi….lider mycket av det emellanåt o nu vet jag varför. Tack

  2. Milla den

    Tack för tipset om spegel med energierna. ?? Det var ett bra tips. Kram Milla ?

Lämna en tanke