Välkommen till ett Bad i ljus – Budskap till Dig

0

Nu när vi vilar i tiden som är nu –

Se det Fantastiska i att vara just Du och omfamna Dig i en Gåva till Dig själv. Jag jobbar just nu mycket när gudinnan Quan Yin – Hon kom till mig och verkligen rörde vid min kind – Vi har något att uträtta just nu – Du och jag. 

 

Gudinnan Kwan Yin 

Namnet betyder ”Hon som hör världens rop/ljud”. Hon är skaparen av ljudet som belyser världen.

Kvan Yin är bärare av Gudinnans och den Heliga Moderns aspekter i Buddhismen. Samma aspekter som bärs av Jungfru Maria i Kristendomen, och av Isis i den Egyptiska mytologin. Hon är den heliga Modern/Gudinnan, den feminina formen av Gud. Enligt buddhismen så är hon den kvinnliga Buddhan. Hon representerar den feminina aspekten i den manliga energin. Försynens Gudinna från Kina. Hon är den eviga beskyddaren av alla barn, hon representerar också medkänsla och kärlek. Hon hjälper till vid helande och renar platser som är utsatta för negativitet. Quan Yin är en himmelsk bodhisattva (Bodhisattva – en varelse av upplysning som är kvar nära jorden, på Kinesiska är ordet Pú-sa) och en uppstigen mästare. Ett av hennes arbeten i den himmelska sfären är att sitta med i styrelsen för Karmats lagar. Quan Yin är en av de högsta upplysta ljusvarelserna som vakar över jorden.   

Hon ses ofta avbildad bärande på upplysningens pärlor. Hon visas också lika ofta hälla en ström av healande vatten ”livets vatten” från en vas, genom detta vatten blir allt levande välsignat med inre frid/yttre fred. Vi kan även ofta se henne med en skål ris eller en pilkvist i sin hand, som en symbol för fertilitet & Gudomlig nektar. Draken – symbolen för hög andlighet, visdom och transformationens Gudomliga kraft visas ofta i kombination med nådens Gudinna.

Budskap till Dig 

Låt Ditt inre ljus lysa Ditt sanna jag lyser klart av gudomlig kärlek. Du har kärleksfulla egenskaper som skänker mycket glädje åt dig själv och andra. Jag Quan yin hjälper dig att att släppa fram ditt ljus så att hela värdlen kan se det. Ditt ljus får sin energi i glädje skratt och passion. I dag ska du tillåta dig själv att ha roligt genom att utrycka dig fritt. Eftersom du kan förlita dig på att ditt sanna jag är där och talar kärleksfullt och omtänksamt till andra finns det ingen anledning för dig att hålla igen. Landa i ditt ljus idag – jag ser att du strålar extra mycket . Tack för att Du sprider ljuset vidare….

Välkommen !

Till min Distans Healing grupp

https://www.facebook.com/groups/1234431460053507

Vill Du veta mer om mig 

http://www.annikaheurlin.com

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke