AFFIRMATION FÖR DECEMBER

0

Hej Du Fina.

Jag tänkte att jag ska ge dig en Affirmation i början av varje månad.

Känner du att den stämmer så är den till dig.

Känner du att det inte är till dig så gå då bara vidare på stigen i ditt liv. 

Affirmation

Avsikten med affirmationer är att hjälpa en person till förändring eller rätt riktning i sitt liv. När vi gör det så ges möjligheten att vi faktiskt lever friska och glada och i vår balans. Grunden till förändringen ligger inom dig själv och affirmationen ger dig en nyckel.

En affirmation är ett kraftfullt verktyg vi alla kan använda oss av för att ändra kurs i livet. En affirmation är ett positivt uttalande om en önskan om något. Oavsett vad vi tror på, hjälper det oss att uppnå det vi önskar.

Den hjälper oss att ta bort negativ energi från vårt liv. Affirmationen blir som en beställning till universum.

Tillskillnad ifrån böner så låter affirmationer oss att jobba med att uppnå det vi önskar genom att använda ord.

Vi kan alla finjustera vår kropp att lyssna till universum och änglarna och lära oss av det.

När du affirmerar så var positiv ta in alla känslor knutna till orden .. läs – tala högt och gärna flera gånger om dagen. Lägg gärna in några minuters meditation i samband med din affirmation och känn hur orden landar i ditt sinne.

TILL DIG

– Jag älskar mig själv djupt och villkorslöst

– Jag är lugn, avslappnad och samlad i mig själv

-Jag är social och tycker om att möta folk

-Jag är trygg

-Jag är ett med ljuset

Lycka till 

Kram Annika

http://www.annikaheurlin.com

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke