Budskap till dig som var med på distans Healing 1/11

0

Tack för att Du var med på Healingen igår tillsammans med Ärke ängeln Chamuel.

Jag kände en otrolig kraft och ett skapande av vår framtid i ljus och kärlek. 

Chamuel 

Kärlek och relationer är Chamuels huvudområden och hans namn kommer från ett hebreiskt ord som betyder omsorg och medkänsla. Det är den milda kärleken som tar hand om, vårdar och beskyddar. Han hjälper dig att söka kärleken både inom dig själv och hos andra.

Chamuel är också kärlekens riddare som strider emot alla krafter som hotar den gudomliga och personliga kärleken. Han är en av de mest kraftfulla ärkeänglarna som beskyddar jorden från negativa, tunga och lägre energier.  

Hjälper gärna till med att lösa relationsproblem och att skapa förståelse parterna emellan i en konflikt. Värnar extra mycket om starka, långsiktiga och ömsesidigt utvecklande förhållanden.

Han hjälper dig att hitta det du inte finner på egen hand – din kärlekspartner och själsfrände, nya karriären, borttappade saker, vänner som stöttar, livsuppgiften.

Med Chamuels hjälp kan du expandera ditt hjärtchakra så att du kan agera utifrån den oändliga kärleken kraft som finns inom dig. Ibland kan hans närvaro kännas som “fjärilar i magen”, som om hjärtat bubblar över av lycka, som kärleken självt. Stärk hans närvaro genom att använda en mjuk rosa färg som är den stråle han verkar på.

Budskap till Dig

Se Skönheten

Det finns alltid en oändlig skönhet såväl inom som runt omkring dig.

Hemligheten är att den har stor kraft som du nu ska ta anspråk på och kommer att ha nytta av.

Nu när du observerar denna skönhet får du omedelbart del av dess energi. Du finner den i naturens färger, i ditt samspel med andra människor, eller i sådant som är skapat av människor.

Du är en varelse som äger stor skönhet. Du får mig att tappa andan med det skinande ljus som du bär inom dig, dina kärleksfulla avsikter och de strålande välsignelser som du skänker till andra.

Detta lyser fram i ditt leende, ditt ansikte, dina handlingar och ditt hjärta. Idag ser du skönheten i allt du gör. Denna kraft renar dina tankar, känslor och avsikter eftersom den är gudomlig.

Du bygger nu ett liv i kärlek – För Du är Kärlek. 

Nästa Healing tillfälle 8/11 här bjudet vi in Ärke ängeln Haniel.

Han  hjälper dig koppla upp dig till den gudomliga kraften och ditt högre syfte och står för djupaste intuition och medialitet.

För mer info gå med i vår FB grupp

https://www.facebook.com/groups/1234431460053507

http://www.annikaheurlin.com

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke