Budskap till dig som var med på healing i Söndags 25/10

0

Stort tack till Ärkeängeln Ariel och ett stort tack till Dig som var med och höjde energierna i denna fantastiska healing session. Jag hoppas att du mår bra idag.

Ärkeängel Ariel  

Guds Lejon eller Lejoninna

Ariel är Djurens och  naturens och miljöns ängel. Hon kommer med god hälsa och vitalitet. Med hennes hjälp blir du ett med naturen och får en underbar kontakt med djur, både dina egna och andras. Hon ser dig som värnar om djuren och naturen. Hon balanserar ditt hjärt chakra så att du kan hantera din högsta kärlek på ett helt gudomligt sätt. Jag själv har ofta sett Ariel visa sig som en fjäril, speciellt när jag har arbetat med mina hästar. Du kan känna henne som en vindpust och ofta med en doft av jasmin. Hon kommer med kärlek och omfamnar dig och du vaggas in i fullständigt lugn.

Budskap till dig ifrån Ariel

Jag är Naturens Djurens och Din ängel. Jag vill ge dig ett råd på din väg och det är att vistas så mycket som det går i naturen bland träd, växter, fåglar och frisk luft eftersom jag vet vilka terapeutiska fördelar det innebär för din kropp, ditt sinne, din själ.

Naturen lyfter av dig stress och spänning och upplivar din självkänsla. Så gå ut och krama ett träd – fyll dig själv med trädets själ – omfamna denna underbara gåva- och säg Tack.

Se Naturen som en Gåva till dig själv.

Jag ser att vi änglar har gett dig nyckeln till ett kärleksfullt lyckligt liv.

Nu ser jag hur du släpper alla rädslor, du känner ett förtroende för din framtid och du hittar en balans mellan den andliga och den materiella världen.

Nu är du satt i rätt frekvens av oss änglar

* Din väg är i linje med gudomlig framgång. Var uppmärksam mot nya möjlighter.

* Oändligframgång och överflöd är i linje med ditt högre syfte – dela med dig av denna hemlighet – sprid kärlek till alla du möter.

        Vi firar idag att du är du. 

Nästa healing tillfälle 31/10 för mer info: Gå med i vår distans healing grupp på FB

https://www.facebook.com/groups/1234431460053507/

http://www.annikaheurlin.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke