Budskap till Dig som var med på Healingen igår 13/9 Söndag

0

Tack för att du var med på healing stunden igår. Jophiel bäddade in oss i en otroligt kärleksfull omfamning.

Budskap till Dig 

Jag omfamnar dig med mina varma ängla vingar.

Ser du vägen framför dig?

Jag ser den tydligt. Nu tar du steget ut .. Med bestämda steg går du mot ditt nya liv. Här finns den fullkomliga Du. Allt faller på plats.. Skönheten inom dig strålar ut till alla du möter, du känner dig nu frisk, stark och full av mod.

För du vet att jag finns här och har alltid funnits här redo att fånga upp dig bara du kallar på mig.

Du tittar nu över axeln .. lämnar det som varit .. lämnar det som du inte behöver och tar ett stor kliv upp på din andliga väg. Många är dom som kommer att följa dig .. Jag är så stolt över dig.

Tänk: Jag öppnar min famn för att ta emot allt det goda på ett älskvärt sett – min insikt är att jag förtjänar det, precis som alla andra. Min tacksamhet för alla gåvor lyfter alla som närmar sig och som finns bredvid mig i mitt liv- för jag lyser av tacksamhet och kärlek. Jag ser på dig som jag nu möter – med mina kärleksfulla ögon. 

Ärkeängeln Jophiel

Hans namn betyder “Guds skönhet”och är beskyddare för konstnärer och artister.

Han hjälper till med konstnärliga projekt, att tänka vackra tankar och se skönheten omkring oss.

Han belyser vår kreativa gnista genom att ge os ideer och energi att skapa skönhet såväl hemma som på jobbet.

Jophiel kan hjälpa dig om din själ behöver ett uppvaknande och om du vill väcka en djupare förståelse av vem du är och söker en förbindelse med ditt högre jag så att du kan ta dina första steg på din andliga väg.

Du vet att han är närvarande om du söker svaren på frågorna om ditt liv och allt plötsligt uppenbarar sig för dig. Att du upplever blinkningar av insikt där allt plötsligt blir klart.

Färg: Mörk rosa

Kristall Rubellite eller mörkrosa Turmalin

Stjärntecken: Våg

Nästa Healing tillfälle Söndag 20/9 Då vi har bestämt möte med Ärkeängeln Gabriel – Han visar dig ditt livs syfte – samtidigt som han vaggar in dig i en kärleksfull omfamning. För mer info se vår FB grupp

https://www.facebook.com/groups/1234431460053507

 

http://www.annikaheurlin.com

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke