Budskap Till Dig – Som var med på Distans Healingen igår – Söndag 24/3.

1

Tack för att Du var med på Healingen igår. Jag kände att i verkligen “toppade” i kraften i energin – från Gudinnan Maria Magdalena och Änglarna. Det var otroligt kraftfullt. Jag vaknade denna morgon i en annan Balans och med mycket mer energi – Jag gick till stallet nu på morgonen och mötte alla mina hästars tacksamma blick. För visst var dom också med på healingen. Hästar är ju healing “magneter” och mycket mer andliga varelser än vad vi tror.

När Du tar emot Marias Magdalenas Healing så upplever man generellt att den här energin är så mjuk och kärleksfull och så moderligt omhändertagande, den ger ro och man känner sig energi fylld, glad och nöjd. Man känner även av Kristus energin som ett starkt stöd, man blir lite mer stärkt i sitt varande här på moder jord. Vi släpper också energier som är stagnerade i våra kroppar.



ETT BUDSKAP TILL DIG

Lyssna till din kallelse: Din själ vet .. ditt högre jag vet .. hela din existens vet ditt gudomliga syfte här på jorden. vad kom du hit för att uppleva och göra. Universum ber nu dig att stilla ditt sinne och lyssna på din kallelse. Din Kallelse är ofta din hobby – karriär – mål – arbete – projekt -som du ofta dagdrömmer om att du skulle vilja göra. När Du “landar” i ditt syfte och ger det mer energi – ökar energin så starkt för att du skall nå ditt mål, så det snart fyller hela din vision.

Var uppriktig mot Dig själv . Se dina djupaste och innersta drömmar. Ju mer kärlek du ger till dig själv ju starkare blir du. Lyckan bor i dig och alla du möter på din väg fylls med den kärlek som du ger dom.

Boka ett möta med Dig själv idag.

Nästa Healing tillfälle är Söndagen den 14/4. Då tänkte jag boka Maria Magdalena igen för Distans Healing. Hon har nämnt för mig att Du gärna får ta med Dig en önskan – något som kan hjälpa dig i ditt liv – “hjälpa dig”. Det ska inte handla om pengar eller någon kärlek som du vill ska komma. Utan det ska bara handla om dig – vad behöver du mer av för att fylla lyckan i Dig. Tänk på det !! Skriv sedan en lapp som du lägger på bröstet – under healing stunden.

Jag har fixat en facebook grupp – Du är välkommen att vara med.

Vi ses Söndagen 14/4 kl: 20.00 .. Ha det gott . Kram Annika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Lotta den

    Tack för healingen och fick till mig mycket som i en verklighetsdröm, så får se vad det innebär 🙂
    Känner att jag har mer energi idag och du får ha en fin dag!

Lämna en tanke