Få Tillgång till Din livsplan med hjälp av en Kristall

0

Välj en kristall som känns bra för Dig, den skall vara så stor att den ligger tryckt i Din hand.. Rena den ( skölj den i lite kallt vatten).. 

Tänd ett ljus och lägg Dig eller sätt Dig bekvämt.. Du ska nu göra en resa.. resa tillbaka till Din själs ursprung..

Jag tror att vi har en Livsplan och en kunskap om vår själssyfte när vi går ner här på jorden.. När vi Inkarneras.

För att nå Din livsplan skall Du bestämma “träff” med Ditt högre Jag – Din själ.  Du skall nu färdas längst på Din livslinje.. Det kommer att ligga gåvor längst vägen.. de kommer lysa som stjärnor över Ditt huvud ,, men det är bara Du som vet vad dom innehåller..

Låt Nu tankarna vila .. gå tillbaka in i Dig själv.. lyssna till Dina andetag.. omvärlden försvinner och Du är nu helt ensam med den som är Din bästa vän och det är Du.. Andas långa jämna andetag… Försök att hitta stillheten mellan andetagen.. vila där..

Nu går Du tillbaka till När Du var 10 år gammal.. Hur kändes det att vara 10 år. Vilka kompisar hade Du då? Kan Du komma ihåg vilka kläder Du hade? Hur kändes det att vara 10 år gammal?

Du hör Dina andetag och Du är lugn och trygg…

Nu går Du tillbaka till när Du var 5 år gammal.. Hur kändes det att vara 5 år.. Vilka kläder hade Du ? Kan Du komma ihåg någon leksak som Du lekte med.. Hur såg Din värd ut ? Vart bodde Du ? Kommer Du ihåg Din gata ?

Du är lugn och trygg och Du känner stillheten i Din kropp..

Nu går Du tillbaka till när Du var 1,5 år gammal. Kan Du komma ihåg Din mammas doft ? Din leksak.. Hur det kändes att vara så liten?

Du är lugn och trygg .. Du känner Dig så lätt nu som en fjäder..

Nu går vi tillbaka till när Du var 1 dag gammal.. Hur kändes det att vara en dag gammal.. Nu kommer Du ju inte ihåg , men försök att hitta känslan.. dofterna.. Nu låter vi Den lilla Bebisen som faktiskt är Du ligga kvar i vaggan.. Du ser att Du sover tryggt.

Nu känner Du in Din Kristall.. Den är alldeles varm där den ligger i Din hand.. Be Den hjälpa Dig att öppna himmelens port..

Du ser trappan upp till himmelen nu.. Du går uppför det ena trappsteget.. det är lite kallt.. Du går barfota upp till nästa trappsteg.. det känns så lätt.. Du känner Dig så fylld av kärlek.. Du känner dragningskraften uppåt .. För varje trappsteg förbluffas Du av värmen och Kärleken som möter Dig.. Nu är Du högst upp på stegen och Du tar ett steg ut .. Det känns som om Du faller ner i ett moln.. ett moln av mjuk bomull.. Här väntar Ditt Högre Jag.. Du sätter Dig upp och känner energin som omsluter Dig.. Du känner den totala stillheten , lugnet och Harmonin.. 

Gå nu igenom  Den livsplan som Du bestämde med Ditt högre jag Din själ,  innan Du gick ner på jorden.. och anledningen till varför Du gjorde den. Nu har Du chansen att stämma av med Ditt högre jag om Du tycker att planen fortfarande passar Dig . 

Vill Du ändra något ? Nu har Du chansen att med hjälp av Din kristall Manifestera .. Det Du vill ha i Ditt liv och I Dig själv. 

Du ser Dig själv gå som på en lina mellan molnen.. Du känner Dig så i balans.. Du går med lätthet på linan och Du har fullständigt kontroll över den väg som är Din .. Du ser stjärnor på himlen .. Du tar upp handen .. och låter stjärnan falla.. Den öppnar sig och Du kan tydligt läsa Dina målbilder.. Den första är Le.. Ge Dig själv ett leende varje morgon .. le till alla Du möter.. Nästa stjärna faller och Du läser.. Lyssna inåt.. hör Ditt hjärta slå så lugnt och tryggt – känn lugnet utanför Dig själv… Nästa Stjärna faller och Du läser.. Du är Frisk.. Flera Stjärnor följer och Du sparar Dina önskningar och målbilder i Dig själv för att fortsätta detta liv.. Du känner Dig så stark och Tacksam för det som kommer till Dig..

Nu sitter Du på trappan .. Du ställer Dig upp .. sneglar tillbaka på Ditt moln.. och vet att Du närsomhelst kan besöka Ditt högre jag och Din själ.

Du känner Dig så stark och glad och framför allt så trygg,, när Du går nerför trappan.. Du känner hur vinden tar tag i Ditt hår.. Du känner balansen och Du har Dina målbilder som “tavlor” i Ditt minne.. Du tar sista steget ner för trappen.. Känner värmen ifrån sängen el stolen.. Känner kristallen i Din hand.. 

Du tar fram Din Dagbok och skriver….Ditt LIV

Lycka Till 

Kram Annika

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke