Hästen berättar ..

0

vit häst

När jag först fick kontakt med fina Cara var när jag gav hennes matte healing. Som i en dröm kom hon gående mot mig.. hallå jag vill ha kontakt med Dig.. sa hon. Jag fick in en känsla av sorg.. saknade hon sin matte kanske.. Hon visade att hon fick äta torr mat.. Det var ju inte bra.. Jag tänkte att jag tar kontakt med hästen sen.. Nu ska jag ju ha fokus på hennes matte..

Den Natten drömde jag om Cara .. Hon berättade för mig om saknaden .. saknaden efter sin Matte. Hon sa.. mina tårar syns inte.. men dom rinner ner längst mina kinder.. Alla är snälla.. men jag saknar min “mamma”.. Jag vet att hon är sjuk .. jag förstår. Men låt mig hjälpa att Hela henne.. Då förstod jag att det här är en speciell häst.. 

IMG_35201

Jag bestämde möte med Cara .. En Angelic Reiki Behandling till  häst..

Cara kom gående mot oss i Hagen.. Hennes Matte var med. Hon sa Hej.. Dig känner ju jag..

Jag ställde mig hos henne och Kallade på Änglarna att komma och hjälpa mig. Jag kände hur energin liksom omfamnade mig och hästen.. Det var en så stark energi.. jag blev helt varm.. Cara fyllde mitt hjärta med kärlek. Vilken häst.. Jag bara älskar den här hästen.. Jag frågade henne lite hur hon hade det.. Jo.. det var nog ganska bra.. En liten tjej brukade rida henne.. Hon sa att hon ville ha det fina bettet.. Cara sneglade på sin matte.. Jag vill att hon kommer till mig varje dag.. Kan Du hjälpa mig att visa henne att jag vill vara med henne.. Cara visade mig .. att hon har hoppat och högt också.. Hon ville ha ett föl.. det har hon berättat för sin matte.. Energin var så stark.. Cara gäspade o oron över livet började släppa.. oron över matte hade varit så stark.. 

Hon sa.. Matte jag vet att Du varit sjuk .. men jag vill så gärna bara “vara” med Dig.. Göra det som vi brukar och mötas .. där bara vi möts..

2016-04-18 19.50.52

Efter en vecka.. Så tar Cara kontakt med mig igen.. jag bestämmer mig för att skicka Healing till henne på Distans..

Hon berättar att hon tycker att det är lite oroligt i stallet.. men oron jag känner bottnar sig nog i något annat.. Hon är en känslig häst.. Jag tror att hon tar på sig andra hästars problem precis som vi människor ofta gör.. Hon visar mig en brun liten hund.. jag känner att det drar lite runt hennes käkar.. så jag liksom styr energin dit…

Hon har också lite ont runt manken.. så energin söker sig dit.. jag känner hur energin liksom griper tag i mig.. Gud så starkt det är.. Jag blir helt kok varm.. Som på en film ser jag sen Cara och hennes matte.. De är på en ridbana.. fullt med folk står runt omkring.. hästar står i hagar runt omkring. Alla tittar på paret … Det är sommar och vinden tar tag i mitt hår.. Jag känner lyckan och jag känner tårarna komma när jag ser Den vita hästen och den Vackra tjejen .. Vilket par.. Det svarta Kandaret matchar Cara perfekt och med stor skicklighet rider hon henne med en hand..  Det här är en av Sveriges Bästa Hopphästar– med sin hoppryttare.. Som så fint visar sig som det perfekta Dressyr paret som med lätthet svävar fram..

Detta är Caras Dröm.

IMG_21481

ny vit

Healing till Häst

Hästar är mycket mottagliga av Angelic Reiki Healing. En behandling går till så att jag tar kontakt och kallar på änglarna, jag känner hur ängla energierna omsluter mig och hästen.  Jag tar kontakt och kommunicerar på ett  Djupare och själsligt plan. Ofta får jag upp bilder av det som hästen varit med om och som kan sitta som blockeringar i hästens kropp. Jag känner även om hästen har ont och med hjälp av healingen startar jag hans egen själv läknings förmåga, både fysiskt själsligt och mentalt. //

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke