Vilken härlig kurs helg..- i Änglarnas Energi

1

ny werner 2

I helgen har jag haft 2 underbara tjejer på Work shop  i Angelic Reiki 3/4 ..

Det har varit tre stycken intensiva dagar.. i mycket kraftfulla och kärleksfulla Ängla energier..  

När jag stänger dörren till kursrummet.. så förvånas jag över hur lätt jag känner mig.. Hade jag inte ont i nacken i Fredags.. nej.. Nu är det borta o jag känner mig lätt som en fjäder när jag går ner för trapporna.. Återigen förvånas jag över hur mycket hjälp o kraft det är i dessa Ängla energier.. 

20160131_112609

Med Angelic Reiki får vi ett verktyg att tränga igenom tid och rum och de healers som vill arbeta med änglarna med denna djupa terapi, gör en extraordinär service inte bara till mänskligheten utan också till sig själva.

20160130_112030_007

Angelic Reiki harmoniserar livsflödet…

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen.

Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

Kronisk stress kan döda en del av dina hjärnceller. Hittills har vi beundrat dem som kan ha 5 bollar i luften, men det är dags nu att ändra på värderingarna och börja beundra dem som lever ett balanserat liv.

Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.
Effekterna av en Reiki-behandling är

  • Minskad stress

  • Avslappning

  • Läkning av kropp och sinne

  • Höjt immunförsvar

  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet

  • Emotionellt lugnande

  • Helande på själsnivå   20160131_091551-1

20160131_091350-1

 

Angelic reiki workshop är en mycket mäktig upplevelse och bereder marken för din andliga väg och kunskapen om dig själv .

angelic_reiki_banner

För mer info : www.reikikallan.se    el www.angelicreiki.se 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Marion den

    Sprider kärlek omkring mig och andra

Lämna en tanke