Blivande Reiki Masters på kurs i Gnesta.

0

20160104_152011-1

Vilka otroliga Reiki Energier vi har haft Den här “Master” veckan. Jag har haft kurs med Maja Lindh och Helena Ferm vilka redan verkar som Professionell / och Angelic Reiki Master.. Dessa Tjejer är ju vana att vara i Ängla Energier vilket gör att det blir ännu starkare när vi nu går in och jobbar i Reiki energier.

Det är nu 10 år sedan jag själv gick min Reiki Master  utbildning hos Ewa Ohlsson i Nyköping. Ewa har betydd otroligt mycket som min andliga vägledare.. Med sin Kärleksfulla pekpinne visade hon mig vägen. När jag kom till henne på min första Reiki kurs .. var jag ganska vilse i livet.  Jag jobbade med att vägleda människor med mina Tarotkort. Men att jag själv behövde ,, “Se in i mig själv och också öppna upp för guider m.m.) Det hade jag ingen aning om. Jag hade bara Focus på att hjälpa andra människor. Så min bana började där hos Ewa .. hon hjälpte mig att släppa på mycket som jag haft med mig genom åren.. Jag hade mycket trauman och blockeringar .. som jag säkert tagit på mig som väldigt liten.. min pappa var Alkolist el periodare.. Jag hade burit med mig mycket .. som behövde släppa.. Ewa sa.. Annika ser Du inte Din väg.. Din mediala Väg.. Änglarna knacka mig i huvudet.. Nja.. Jag ser inget.. Med tiden och ju fler behandlingar och kurser som jag gick.. Kunde jag inte längre jobba emot Universum.. Så jag förstod att .. Det var Dags att lyssna.. Jag gick min Reiki Master kurs. Det gjorde att jag öppnade upp ännu mer.. När jag klev ut som Reiki Master.. Kände jag mig så Stark.. Jag vet att propparna gick i rummen när jag klev in.. Jag var inte rädd för något.. Förr hade jag ju tyckt att det var jätte jobbigt att Prata inför folk m,m, Nu reste jag mig.. jag började lyssna på min inre vägledare.. Du kan Annika. Så jag slutade på mitt jobb.. jag började ge behandlingar och ha kurser m,m, Jag startade mitt företag.. Annika Du kan.. Jag fick hjälp.. jag hade hela tiden guider och änglar, reiki guider .. uppstigna mästare som gick vid min sida.. Idag 10 år senare.. har jag ett företag inom Städ/ Hemtjänst jag har 40 stycken anställda.. Det är helt underbart att leda folk på mitt sätt .. med kärleksfulla energier .. och att få folk att se sig själva och uppskatta sig själva. Jag har också med Änglars och guiders hjälp väglett folk medialt  i många år.. Visat dom hur dom ska finna balans.. hur dom ska finna sig själva.. hur dom ska börja Älska Den som dom är..

När Du kommer till mig på Behandling el Vägledning.. Brukar jag vid ett första besök.. Försöka guida Dig i en meditation.

  • Vem är jag ?

  • Vad vill jag ?

  • Vad har jag för syfte här på jorden..

  • Vad har jag att vara tacksam för.

Det är ju bara några få frågor.. men dom öppnar upp Din själ.. Din själ vet vad Du har för plan.. Men Du behöver titta inåt.. hitta stillheten i Dig själv.. för att hitta Din väg i livet.

jag

Om Reiki

Rei betyder universell och ki är livsenergin, Reiki.
När livsenergin flödar fritt genom kroppen fungerar kroppen bra och vi är friska. När det uppstår blockeringar i våra inre organ stoppas ki energin från att flöda fritt och konsekvenserna blir att vi har lättare för att bli sjuka.

Reiki som healingmetod upptäcktes i Japan i början av nitton-hundratalet av Dr Mikao Usui.
Reiki spreds senare till väst efter 1989 och Reiki är numera spridd över hela världen. I många länder, däribland Sverige är Reiki godkänd som alternativ behandlingsform och berättigar för företag friskvårdsavdrag och friskvårdscheckar gäller.

För att kunna arbeta som Reikihealer, måste man ha genomgått Reikiutbildning. Utbildningarna finns på flera olika nivåer (Reiki 1, 2 och Reiki 3 som är Masternivå).
Masternivå ger behörighet att utbilda/hålla kurser i Reiki.

reiki

         För mer info: www.reikikallan.se

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke