Min Älskade mormor kom för att säga ….

1

 

 

20151202_193340-1

Det går inte en Dag utan att jag tänker på min Älskade Mormor Else..

För en tid sedan så “träffade” jag henne när jag gick till Mediet   Barka i Nyköping…

Redan när jag parkerade bilen o blåsten fångade mitt hår kände jag hur Energierna började jobba med mig.. jag vart alldeles  varm och nästan yr i mitt huvud.. Då visste jag ju inte alls vad som väntade mig.. Jag hade bara bokat en tid hos Barka för att själv unna mig lite vägledning..

Jag slog in portkoden o öppnade den tunga dörren.. Möttes av en leende Barka som kramade om mig o önskade mig välkommen..

Mina ögon vilade på Barka som ställde in sig på andra energier.. Själv hade jag nog tänkt att min Guide skulle komma.. vilket han nästan alltid gör..

Barka sa… Annika.. nu kommer en kärleksfull energi.. så varm.. Jag tror hon bryter på norska.. Sen ser jag hur min mormor.. kommer o ställer sig bredvid Barka.. Min Mormor står där,, älskade mormor.. jag tittar bakom min rygg.. är det en film kamera el projektor som fixar det här.. tänker jag..

Hon säger ingenting.. Hon står bara o ler.. som bara min mormor kan..

Älskade Älskade Mormor.. Jag vill bara hoppa upp o krama henne.. När jag hör Barka säga.. Annika är det Din mormor.. känner Du igen energierna.. Hallå barka.. hon står ju bredvid Dig.. men då förstår jag att barka inte kan se min mormor.. utan hon känner in henne..

Ja.. det är min mormor..

Barka talar om att Mormor säger att hon följer mig varje Dag.. Hon tycker att jag är duktig .. hon tycker att det är bra att jag lugnat ner mig lite för att jobba mer med det andliga ( jag har lagt ner en de av mitt företag ,, som tog mycket energi)  Hon säger också att det är viktigt att jag är o tar det lugnt.. promenaden vid sjön varje morgon.. är viktigt.. För att jag ska hitta min balans..

Barka berättar också att Mormor tycker att jag ska förstå att alla människor inte är som jag.. Att jag ofta speglar mig i folk och tror att dom är som jag.. Sen blir jag ledsen och besviken och sårad. Många människor tänker bara på sig själva och sitt..

Jag ser hur mormors energier.. går lite fram och tillbaka.. jag ser henne lite svagare o starkare.. jag är helt genom svettig av energierna och  förstår att det är en kraft ansträngning för henne att visa sig så här..

Annika.. Du vet att jag är hos Dig.. läs den blå boken Du har i Hyllan så ska Du förstå mer om livet efter detta.. säger Barka.. Vilken bok.. jag förstår ingenting..

Jag frågar Barka om hon kan be mormor att specificera mer vad hon menar…. men inget svar kommer.. Istället.säger hon..

Det är 5 stycken här som vill ha Din kontakt.. Du vet vilka vi är.. Jag funderar.. Vilka har jag på andra sidan.. Pappa.. Morfar,, min svärmor, min morfar,, min morbror.. kanske någon mer..

Barka säger att energin börjar avta.. nej Nej.. Mormor ,, snälla Stanna en liten stund.. Jag känner nu mormors doft.. runt mig.. jag ser henne inte längre.. men jag känner henne runt mig.. Minnet går tillbaka till när jag var liten o lutade min kind mot hennes bröst.. lukten o värmen.. minnena får tårarna att rinna..

Barka säger Annika .. Du måste släppa henne nu…Hon säger att Du har en stor uppgift här på Jorden .. men hon vill att Du ska titta till Kolbjörn i hans nya hus.. hon är lite orolig över honom.. sen vill hon att Du ska säga till alla att dom har det bra.. Morfar hälsar..

Energin.. drar bort.. jag börjar åter att känna golvet under mina fötter..

Jag möts av en kall höst dag.. energierna har gjort mig lite snurrig och jag förstår att det är dags att gjorda mig.. så jag köper en choklad bit och vandrar fram längst gatan……

20151202_193406-1

Efter en tid.. så hittar jag en bok som ramlat ur hyllan hemma.. Jag ler lite för mig själv.. Tack mormor..

20151202_201136-1

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. victor den

    Så fint skrivet mamma. Jag tänker ofta oxå på gammelmormor och gammelmorfar. Och dom har förekommit många gånger i mina drömmar. Jag älskade detta inlägg och blev jätteberörd. ♡Kram du är världens bästa kvinna

Lämna en tanke