När Änglarna visar Dig vägen …….

0

angelic_reiki_banner  När Änglarna visar oss Vägen…….. I Helgen har vi badat i Ängla energier.. Jag har med stolthet sett hur min elev Maja går Dit Änglarna visar.. Sin livsväg..

 I Angelic Reiki arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing. .

Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp.

Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.

20151115_154846-1

När Du möter Maja.. känner Du av hennes varma energier.. möts av hennes blå ögon som strålar.. Hon har jobbat för sitt Helande samt gått högre och högre upp i sin “ljus kropp”..

Jag vill Gratulera Maja till Titeln ; Professionell Utövare !!

Maja Lindh är nu verksam i Nyköping – Norrköping området..

 

Angelic Reiki Harmoniserar livsflödet !!

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen.

 

Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

 

Kronisk stress kan döda en del av dina hjärnceller. Hittills har vi beundrat dem som kan ha 5 bollar i luften, men det är dags nu att ändra på värderingarna och börja beundra dem som lever ett balanserat liv.

 

Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.
Effekterna av en Reiki-behandling är

  • Minskad stress
  • Avslappning
  • Läkning av kropp och sinne
  • Höjt immunförsvar
  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet
  • Emotionellt lugnande
  • Helande på själsnivå

Vill du lära dig Angelic Reiki?

Inga förkunskaper krävs och alla kan lära sig.

20151115_131344-1

För kommande kurser —

http://kurser.tarotguiderna.se/kurser/angla-kurs-angelic-reiki/

kurs bild 2

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke