En vägledning till Dig …

0

20151022_084700-1

VET ATT DU ÄR VÄRDEFULL

Du är Guds underverk i mänsklig gestalt – ett levande förkroppsligande av den gudomliga kärleken och viljan. Är det undra på att änglarna har fått i uppdrag att finnas vid din sida, som vakterna vid fort knox ?. Du är värdefull älskade vän. och makalöst omhändertagen. Vi änglar känner Ditt innersta väsen, och det är fullkomligt perfekt. Du är ett lyckobarn sänt till jorden eftersom din själva existens och din andedräkt manifesterar kärlek här på jorden. Alla vänliga ord, tankar, eller handlingar från din sida har en helande verkan. Du är värdefull inte bara för Gud utan för alla andra också. På ett själsligt  plan vet alla att du är här i ett meningsfullt syfte. Även om någon inte skulle visa dig förståelse eller uppskatta Dig på ett ytligt plan är den individens själ medveten om ditt värde. Vart och ett av Guds barn är ett oskattbart underverk- och omfattar definitivt Dig.

moln

DAGENS TANKE

JAG ÄR YTTERST VÄRDEFULL. GUD HÅLLER MYCKET AV MIG FÖR JAG ÄR ETT KÄRLEKENS UNDERVERK. MITT VÄRDE RÄTTFÄRDIGAS HELT ENKELT GENOM ATT JAG LEVER. JAG VÄRDERAS HÖGT DÄRFÖR ATT JAG ÄR DEN JAG ÄR JUST NU.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke