Ett Budskap till Dig .. Från Din Gudinna …

3

20151111_095240      Gudinnorna är Änglalika, kraftfulla och kärleksfulla väsen,  som vill hjälpa Dig på alla plan i livet. 

        Börja att lära känna Gudinnorna.. så kommer Du att upptäcka att samarbetet och kopplingarna med Gudinnorna för in Gudomlig Magi i Ditt liv..

 

 

 

 

 

20151111_095404 Det här kortet Drog jag till Dig.. Det är Ditt Budskap  ifrån ISOLDE 

När det gäller hjärteangelägenheter är det här hjälpen finns. Den finns runt omkring dig och även inom dig. Din inre visdom kan verka stum på grund av den smärta som du känner.Ändå kan du verka säker på att ett helande du genomgår är snabbt och effektivt och att du verkligen läks inifrån och ut. Först måste ditt hjärta läkas ifrån sorg., ensamhet, och känslor av att ha blivit bedragen.

Detta kan ta ett tag, så ha tålamod med dig själv. Behandla dig själv som du skulle behandla någon som var sjuk: med ömhet, försiktighet och varsamhet. Sedan ger du dig ut i värden. Inte på något huvudstupa sätt, utan genom utflykter till parker, skogar och liknande, vilket är viktigt för att göra dina framtidsutsikter ljusare. Naturen är nämligen mycket helande. Det är därför jag ofta befinner mig bland blommorna och träden. Även om de verkar tysta på ytan så är de rätt talföra när man andas och bara tar in deras magiska toner i ett samtal. 

Tillbringa tid i skogen, bland träden, växterna och djuren. så får du tillbaka fotfästet på den här planeten. Du återupplivar ditt goda humör och får tillbaka din livsgnista igen. jag lovar dig att ditt hjärta kommer att läka och att du också kommer att hjälpa andra med det på vägen.

Historien om Isolde.. Denna legendariska keltiska gudinna hamnade i et tragiskt triangeldrama med sin make, kung Mark, och Tristan, en stilig och ädel riddare. Genom hela denna historia var Isolde tapper i sitt hanterande av den respekt hon kände för sin make och den djupa kärlek hon hyste för Tristan. Idag hjälper Isolde oss genom relationens korridorer, inklusive kärleken till familj, föräldrar, partner och vänner. Hon påminner oss om att vår kärlek är äkta, kraftfull och odödlig, oavsett hur situationen ser ut.  Kalla på Isolde när du behöver hjälp med någon relation, inklusive din kontakt med människor du älskar som har gått bort.

 

 

  

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Monica Eriksson den

    tack! ?❤️

    • annika den
  2. Moa den

    Tack för bra läsning! ?

Lämna en tanke