Välkommen till en Gratis Healing stund på Distans

0

Vill Du nå Fullständig balans ?

Känna styrkan i att vara Du .. Hitta Din väg och öppna upp för nya möjligheter.. lära känna Din själ  .. Låt mig visa Dig vägen..

Var med i min Healing Cirkel .. ( Distans Healing)  Det är viktigt att Du går /är med på hela cirkeln.. Så vi tillsammans också sluter cirkeln i energin..

Du kommer att blomstra , känna Dig hel och Du kommer att märka att Du Ler .. Din själ kommer att spegla andra själar att vandra Din väg.. Du kommer att kunna samla kraft och vila i lugnet i Dig själv.. och lära Dig att bara vara DU.

Imorgon Söndag 8/12 Bjuder jag in Gudinnan Kwan Yin – Till vår Healing stund. I morgon kör vi en lite längre stund med Chakra balansering 20.00- 20.45 .

Gudinnan Kwan Yin 

Namnet betyder ”Hon som hör världens rop/ljud”. Hon är skaparen av ljudet som belyser världen.

Kvan Yin är bärare av Gudinnans och den Heliga Moderns aspekter i Buddhismen. Samma aspekter som bärs av Jungfru Maria i Kristendomen, och av Isis i den Egyptiska mytologin. Hon är den heliga Modern/Gudinnan, den feminina formen av Gud. Enligt buddhismen så är hon den kvinnliga Buddhan. Hon representerar den feminina aspekten i den manliga energin. Försynens Gudinna från Kina. Hon är den eviga beskyddaren av alla barn, hon representerar också medkänsla och kärlek. Hon hjälper till vid helande och renar platser som är utsatta för negativitet. Quan Yin är en himmelsk bodhisattva (Bodhisattva – en varelse av upplysning som är kvar nära jorden, på Kinesiska är ordet Pú-sa) och en uppstigen mästare. Ett av hennes arbeten i den himmelska sfären är att sitta med i styrelsen för Karmats lagar. Quan Yin är en av de högsta upplysta ljusvarelserna som vakar över jorden.   

Hon ses ofta avbildad bärande på upplysningens pärlor. Hon visas också lika ofta hälla en ström av healande vatten ”livets vatten” från en vas, genom detta vatten blir allt levande välsignat med inre frid/yttre fred. Vi kan även ofta se henne med en skål ris eller en pilkvist i sin hand, som en symbol för fertilitet & Gudomlig nektar. Draken – symbolen för hög andlighet, visdom och transformationens Gudomliga kraft visas ofta i kombination med nådens Gudinna.

Qwan Yin  kommer  att balansera Dina Chakran .. Så jag vill att Du börjar med att stå i 10 min- sedan lägger Du Dig ner och vilar i 30 min..

Det är jätte viktigt att vi har balans i våra chakran för då mår vi bra.. våra tankar skapar ofta obalans som kan sätta sig som en blockering i något chakra.. vilket kan leda till trötthet el i värsta fall sjukdom..

Healingen hjälper Dig att öppna upp för tilliten och medkänslan inom Dig själv och du får hjälp att hela till ” bagaget” från det förflutna och till Din karma.

– Jag skapar allt i mitt liv.

– Jag deltar i det.

-Jag väljer det själv. 

-Jag förevigar det

– Jag kan ändra vad som hällst i mitt liv.-,vilken del som hällst eller karma genom att skapa, delta eller välja. 

Anmälan sker till Universum

 

FB GRUPP 

https://www.facebook.com/groups/1234431460053507/

Vill du veta mer om mig och mina behandlingar och  kurser.

https://www.annikaheurlin.com/

 

Kram Annika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke