Tack för att Du var med på Healing stunden igår. Det här budskapet är till Dig

0

Det Du ger ska Du få…

Jag upplevde healing stunden som väldigt stark och samtidigt mycket lugn. Jag hoppas att Du mår bra idag. Änglarna viskar detta i ditt öra.

Tänk på att ” Det Du skickar ut” får Du tillbaka 3 gånger om. De ord som du väljer att yttra om dig själv eller andra – resulterar i – En beställning tull Universum- Det avgör vad du får. När ditt tal är fyllt med omtanke och kärlek – så fylls också ditt liv och Du själv med omtanke och Kärlek. Du bygger kärleksfulla relationer och möter harmoniska upplevelser. Vi änglar vill hjälpa dig att se storheten hos alla som du möter – Så kommer din kärlek att fylla dom med rosa kärleksfull energi – När dom speglas i dig – Så SER vi Änglar Storheten i just dig. Du går nu uppför din ljusväg och din tidlinje. Vi Änglar går precis bakom och vi är så stolta över den du har blivit

Tänk !!!! Jag talar kärleksfullt om mig själv , andra människor och olika situationer. När jag använder medkännande ord ger jag uttryck åt den högsta sanningen.

Nästa Healing tillfälle 23/6 20,00-21,30

Ta hand om Dig … Annika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke