HITTA DIN KRAFT OCH BALANS – GRATIS DISTANS HEALING NU PÅ SÖNDAG 26/5

2

Snart Dags igen för vår Healing stund. 26/5 klockan 20.00-20.30. Du kan ta emot var Du än befinner Dig. 
Anmälan till universum. Ge dig själv en liten stund – en gåva till dig själv- Känn in lyckan i att vara Du. Lägg dig på din säng eller sitt i en stol – Var bara i nuet och släpp för en liten stund alla tankar och måsten. Bara vila här och nu.


I Angelic Reiki arbetar du hand i hand med Änglarna för att få en av de högsta formerna av healing till individer, grupper och planeten. Änglar är kosmiska krafter som existerar utanför de olika dimensionerna som vi känner dem. Genom deras vägledning och den helande konsten Angelic Reiki, kan vi positivt påverka energisystemet hos en individ eller grupp. Angelic Reiki har förmågan att överskrida tid och rum och hjälpa till att avsluta spår av det förflutna på cellulär nivå.

Ett Helande sker alltid bortom tid och rum. Oavsett hur o när helandet sker. Därför behöver inte givaren och mottagaren befinna sig på samma fysiska plats” . 

Efter Healingen lägger jag ut ett budskap som är speciellt till dig

Jag har gjort en facebook grupp där Du gärna får vara med. Där får Du gärna om du vill dela med dig av dina upplevelser ifrån healingen. Jag kommer också kunna svara på frågor samt ge lite tips. Ett helande är inte lätt men det är rätt väg. När Du har bokat tid för denna healing stund i din almanacka , så kommer du att känna änglarnas närvaro mycket stark. De är precis bredvid dig och du kan känna deras närvaro. Änglarna vill inget hellre än att fylla dig med kärlek , hjälpa dig i din vardag.

Namaste Annika

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thayna Silva den

    Hejsan
    Jag vill gärna delta på distans healing nu på söndag men har ej Facebook så jag kan anmäla mig men ja jag göra det här istället?

  2. Marielle den

    Tack ær såå gærna med kroppen vil inte funka 🙏💕

Lämna en tanke