Det här Budskapet är till Dig

1

Tack för att Du var med på Healingen igår. Jag upplevde Healing stunden som mycket stark. Det här Budskapet är till Dig.

Du reagerar starkt på energier – ibland vet Du inte om de känslor som kommer till dig är dina egna eller om det är någon annans känslor som du upplever. Du är en mycket högkänslig och lyhörd person . Jag upplever det som att du ibland försöker att blockera dig och stänga av din medvetenhet . För att spara din energi, men det är då som du tappar energi. Det är du som upplever sanningen i varje stund och i varje ögonblick – se det som en styrka i dig och en gåva till dom som möter dig. Din kärleksfulla energi omsluter alla som du möter – men kom ihåg att vara i din ljus bubbla. Vi änglar tände ett ljus i Dig den dagen du föddes- tänk att du skall hålla denna låga ska brinnande. Om du stressar för mycket så kommer lågan “fladdra” – och var försiktig så den brinner lugnt och fint där djupt inne i dig. Det är Din gåva till dig i det här livet – ljuset ger dig hela tiden energi och den värmen som bor i dig – påminner dig att – Du är sänd för att läka dom som du möter.

Nästa Stund för Gratis Distans Healing – Balans 2019- 26/5 kl 20.00-20.30. Anmälan till universum. Vill du vara med i vår FB grupp så finns en länk här nedan.

Namaste AnnikaDela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Camilla den

    finns just nu inga ord! skänner mej bara så tacksam,åh samtidigt en sorg att det här tagit så
    många år av detta liv att hitta hem! men det va det värt.Pengar är ingen ting värt, mot den rikedom jag har fått en mening och början på en ny tid i mitt liv ⚘.

Lämna en tanke