Ett Budskap till Dig som var med på Healingen igår -Söndag. Finn Din Balans 2019

0

Tack för att Du var med på Healing stunden igår- Söndag. Jag upplevde själv en enorm energi av kärlek – vi liksom vaggades in i balans o lugn. Jag hoppas att du mår bra idag. Att Du känner balansen o Magin i att att vara just Du.

Gudinnan Maria Magdalena – och änglarna -Påminner Dig att “ställa in Dig på en hög Nivå” . Du har ju förmågan att reglera Din energi och Din sinnes stämning med din egen kraft. Du kan ställa in din ekonomi, dina åtaganden och många andra områden i ditt liv.

Genom att ställa in dig själv på en hög nivå så tar du kommandot över situationen. Du slår fast vad du önskar i ditt liv, vad du kan acceptera och går också bestämt in och håller dina avsikter. Du har en stark förbindelse med universum och ditt högre jag.

Du strålar, Du lyser , alla som möter Dig bländas nu av din storhet. För Du är Du.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke