Distans Healing – Gratis – Finn Din Balans 2019

5

Snart Dags igen för vår Healing stund.

Söndagar   24/3 14/4  28/4 12/5  30/5  Klockan 20,00-20,30 .

Du kan ta emot var Du är befinner Dig …

Nu på Söndag tänkte jag bjuda in Gudinnan Maria Magdalena och Kristus Energin.

Nu är det dags att vi stärker den feminina Gudinne-energin tillsammans med Kristusenergin som får allt att ske – Det är den här kärleksfulla energin som öppnar Era hjärtan.

När Du tar emot Maria Magdalenas Healing/metod så kommer processer att sätta igång inom Dig som får dig att vakna och SE dig själv och din omgivning och framförallt ditt förhållningssätt till allt. Detta hjälper dig på din väg att älska dig själv villkorslös.

Energin förmedlas av Den uppstigna Mästaren Gudinnan Maria Magdalena, hon blir som ett filter emellan Gudomliga moderns energi och människan. Det här är nödvändigt eftersom vi inte kan ta emot så högfrekvent energi i sin fulla kraft. När Vi “speglas” i den feminina energin, likväl som den understödjande Kristus energin- alltså Villkorslös kärlek, så kommer känslor att visas för att vi skall släppa dom och därmed låta hårda /negativa energier inom oss transformeras och därmed balanseras. Det betyder att vi indirekt Transformeras/ Helas fysiskt.

Du kommer att göra nya val i ditt liv. Du kommer att öppna ditt hjärta . Du kommer att älska dig själv och vara mjuk och kärleksfull mot alla andra, mot allt liv.

Inför Söndagens Healing Stund. Ordna ett rum där du kan vara ostörd och slappna av. Tänd gärna ett ljus. Lägg Dig bekvämt gärna med en filt över Dig – Vila . Lägg gärna dina händer på ditt bröst eller bredvid dig med handflatorna uppåt. Tänk på att inte korsa ben eller armardet stoppar flödet av energioch man visar inte universum respekt- det blir då som att säga nej till energin.

Upplevelser vid Healing -Maria Magdalena.

Endel har upplevts Illamående, trötthet, yrsel, törst, beröring från ljusvarelser, energipåslag. Man kan somna och sova djupt. När upplevelsen av att det ”brusar” i benen och värme stiger uppåt i benen betyder att det är jordning och trygghet du känner. Stickningar, domningar förekommer också. Kan uppleva att kronchakrat öppnas och även uppleva som en scanning eller en kombination av healing/initiering. Varje individ tar emot exakt den healing som man är i prioritet av och upplevelsen av den är helt individuell och helt olika från individ till individ. Många upplever mycket och andra mindre. En del människor upplever att en stark energi och healingsession, andra upplever allting mjukare. Inget är fel eftersom vi är olika och vi har olika känslighet för subtila energier. Fysiskt, mentalt och emotionellt som upplevts med bestående resultat ”Krämpor har försvunnit eller minskat helt och hållet. Mycket positiva och glada tankar har upplevts. Man har känt sig och blivit mycket entusiastisk och även fått fart på sin kreativitet så starkt att man fått ny energi. En del har i sin nya entusiasm börjat städa eller tagit en promenad efter sessionen, vilket man inte hade lust till innan sessionen när man var ledsen eller deprimerad. Man känner sig välmående och kommer till klarhet i sina tankar och får insikter om saker som man inte ens kunde se en utväg på tidigare. Man kan känna stor tillfredsställelse av att bara att finnas till i livet, att bara vara. Man kan även finna klarseende över sin livssituation, hitta viljan att släppa taget om sånt som inte gagnar oss längre. Känner att man får kraft och kämpaglöd i olika livssituationer. Ser ljust på livet, och en stark känsla att vilja ta tag i livet igen och komma vidare”. Man kan uppleva att man känner stor tacksamhet, fridfullhet, att vila i sig självt.

Jag har ordnat en grupp på Face Book där Du är välkommen att vara med om Du vill.

Vi ses på Söndag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Thayna Silva den

    Hej
    Jag vill gärna delta på denna distans healing men undrar hur jag kan vara med ?
    Mvh Thayna Silva

  2. Thayna Silva den

    Hej hur gör jag för att vara med?

  3. Sonja Lindlöf den

    Så fint Annika att du förmedlar denna ljuvliga energi till människorna
    Sonja Lindlöf <3

  4. Marielle den

    Tack ær gærna med ???

  5. Anneli den

    Hej!
    Deltar jättegärna på kvällens healing!
    Kärlek och energi välkomnas!
    Tack på förhand!
    Kram
    Anneli med familj (S, K och M)

Lämna en tanke