Ett Buskap till Dig som var med på Healingen. Gratis Distans Healing Cirkel – Balans 2019

2

Att Helas är inte alltid lätt – men det är rätt väg att gå. Jag tyckte Healingen kändes väldigt stark och mitt hjärta fylldes med kärlekens energi – jag hoppas att du också kände det. Det jag fick in ifrån Änglarna under den här healing sessionen var – förs mycke hjärtan – hjärtan ialla de möjliga färger. Jag fick också in Ärkeängeln Sandalphon.

Sandaphons energi är mjuk och vi vaggas in i lugn och harmoni – känslan jag får av Ängeln är att han/hon är mycket nära oss människor. Jag fylls med ett turkost ljus och i det är det ett stort rosa hjärta. Jag tänker Ahaa – han/hon vet att det är Alla hjärtans dag på Torsdag .

Det här budskapet är till Dig från Sandaphon. – Lilla vän – Du kämpar med Din vardag och Du kämpar med mycket omkring dig och i dig. Jag känner all den kärlek som du ger till alla människor som du möter – Glöm inte att spara lite till dig själv. Lyckan måste få vila i ditt hjärta och jag fyller på så fort du ber mig, med ännu mer lycka. Det är den här lyckan som gör dig hel, det är den som gör att du orkar vara en människa. Den skyddar dig från sjukdom och gör så att du håller din energi. Ni människor behöver omfamna varandra med kärlek – det är det som läker. Nu går Du på din upplysta väg och jag finns här bredvid dig. Jag vill så gärna vara i din vardag och omfamna ditt liv med dig. Nu när du har fyllt på ditt hjärta med lycka och kärlek så kommer du att stråla som en magnet – alla du möter kommer att vilja vara i din energi och de känner hur du läker deras själ. Söker du efter en ny partner i livet – Han/hon är på väg. Har Du en relation – Din relation kommer att blomstra. Saknar du någon du vill ska komma – Han /hon kommer. När Ditt hjärta fylls med lycka – drar det till sig din önskan. Jag är så glad för att du och jag har funnit varandra. Störst av allt är kärleken.

Vill Du vara med i vår . Distans healing grupp. Nästa tillfälle för Angelic Reiki Distans Healing – Kom i Balans våren 2019 är 24/2. Se tidigare blogg inlägg

Vi ses Annika <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Hej Annika! Kort efter att healingen börjat kände jag ett starkt pirrande i kroppen som avtog efter ett tag sedan kom en värme i kroppen. Kändes mycket behagligt, tack! Kramar

  2. Hej
    Jag blev alldeles varm och lugn av healingen. Det behövdes i min kalla lägenhet bad också änglarna om hjälp att komma ur denna situation. Tack! ❤ Kramar

Lämna en tanke