Jag Siar Ditt 2017.

8

gott-nytt-ar

Nu går Du in i ett nytt år med Nya Möjligheter..

Det jag hör Änglarna viska.. – Du går mot Nya Höjder men också nya Utmaningar.. Vägen är Din.. Vi går bakom Dig och vi Visar Dig Vägen.. Men kom ihåg att Det är Du som Väljer Din egen väg.. Jag ser att Du Lyser.. Din ljuskropp – Lyser starkt.. Under Det här Året kommer Du närmare Dig själv.. Ditt innersta.. Din själ..Du börjar att ifrågasätta – Vem är jag ?..

För Dig är Du nu Den viktigaste personen.. Du satsar på Kärleken i livet.. Du fyller Dig själv med kärleksfulla tankar .. Du sprudlar Kärlek.. Du ger kärlek till alla Du möter.. Ditt leende.. kommer inifrån.. Alla som möter Dig känner av Din energi.. Du Känner Dig så Trygg, stark och i balans.

Jag ser Dig med Dina nära runt omkring.. Du är lycklig precis där Du är.. En ny person kommer in i Ditt liv.

Hälsan kommer med Lyckan.. När Du väljer att möta Lyckan .. Så läker Du inifrån och ut.. Du hör ibland Dina tankar.. men väljer faktiskt vilka Tankar Du nu väljer att Acceptera.. Du har lärt Dig att Du inte är Dina tankar.. Så en del tankar väljer Du bort..

Våren 2017.. Vi går mot en högre Vibration här på jorden.. Vi människor märker av Den.. Du känner Dig lite trött .. men tillåter Dig själv att vara det.. Här ser jag ett Erbjudande komma rullande mot Dig.. Du funderar på om Du ska “Våga” .. jag ser att Du gör det och att Du känner Dig Glad och nöjd med Dig själv..

Sommar 2017.

Kärleken känns så stark.. Kärleken till Din partner – el  kommande Partner.. Du har lärt Dig att “Ta emot Kärleken” att vara i nuet.. Vilket hjälper Dig att både kunna Ge och ta emot Kärlek.. Du tar inget för Givet.. utan Du har lärt Dig att sortera Dina tankar .. Ge av Dig själv och faktiskt också ta bort skalet och bli sårbar.. för Det är precis här som Du Då kan ta emot riktig Kärlek.. Jag ser Dig Lysa..och Sprida ljuset vidare…

Höst 2017

Nu kommer Mörkret.. jag ser att Du mediterar.. Jag kan känna Din andning och dina stilla Andetag.. Här kommer en resa in.. jag ser att Du går på en Strand.. Du är bara här och nu.. Fridfullt i Balans.. 

December 2017

Nu vet Du vem Du är.. Du är en trygg och stark människa. som lyfter andra människor och visar dom vägen.. balansen finns där .. Du är Nöjd och glad för Ditt liv som Människa.. Jag känner lite Sorg vid Juletid.. Du tänker på dina Nära som finns på andra sidan.. Men Du känner deras närvaro.. skickar kärlek och känner deras kärlek omsluta Dig.. Du hör Änglarna Viska… 

Vi är Stolta över Dig.. Över Den vägen som Du har valt att gå.. Vi finns här bakom Dig.. och vi kommer att visa Dig vägen in i 2018..

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

  1. Ulrika den

    Tack för dina fina ord om 2017❤ det kändes som att de var skrivna till mig ❤
    Gott nytt år

    • annika den

      Va Roligt… Jag skickar Kärlek till Dig.. Kram

  2. Lise-Lotte den

    Hej Annika!
    Tack. Det låter som ett jättebra år. Jag har sagt att detta år ska bli mitt. Så det du skriver om låter som just mig. Året som gått för mig har vart tufft men samtidigt väldigt lärorikt. Jag har studerat o nu är jag klar med det och ett nytt jobb väntar på mig. Ett som jag aldrig i mina tankar ens trott att jag ska göra. Ser fram emot att se nya ansikten varje dag o med mitt leende på mina läppar så kommer jag utstråla lugn. Har gått en medial cirkel för att få en förståelse om mig o mina tankar och fått uppleva min kära mor på andra sidan. Känslan av den var helt underbar och få känna så mycket kärlek i kroppen. Så nu är jag inte lika rädd för det. Jag menar det okända som jag tänkt att det kan inte vara möjligt att jag hör o känner. Men nu vet jag att allt är möjligt. Känner ett inre lugn o det tar jag med mig inför det nya året. Jag ska älska mig själv nästa år och naturligtvis mina barn o barnbarn. Vem vet träffar jag någon ny kärlek:)
    Gott Nytt År
    Kram

    • annika den

      Vad bra.. Jag skickar Kärlek till Dig.. Kram

  3. Maria den

    Hej! Trodde 2016 skulle bli mitt år.. efter några riktigt tradiga år… men det blev på ett sätt värre än nånsin..:( Vill fortsätta ta nya tag o vara positiv men det är en kamp verkligen! Hoppas det du skriver kommer stämma, jag och säkert fler med mig behöver det! Kärlek

    • annika den

      jag skickar Kärlek till Dig.. Kram

  4. Carina den

    Det låter som ett riktigt härligt år. Önskar dig ett gott nytt år!

    • annika den

      Va fint.. Detsamma.. Kram

Lämna en tanke